+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Spa Resort Hvězda Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 27 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    94%
  • Vybavení

    89%
  • Pohodlí

    91%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • rodina s malými dětmi
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 30.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Koudelka

dospělý pár, 19.6.2017

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Radka Žežulková

jednotlivec, 24.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Hotel je unikátní tim, že je v podzemí propojen cestou s dalšími čtyřmi lázeňskými budovami. Díky tomu se jednoduše dostanete k ostatním wellness aktivitám.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Dembinski

jednotlivec, 21.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

dospělý pár, 16.11.2016

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Prostě se nám u Vás líbí, budeme jezdit i nadále.

  • Nějak mě nic nenapadá.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 3.11.2016

Русский

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Erika Vlčková

jednotlivec, 31.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • krásná rekonstrukce lázeňského domu Hvězda velký bazén ochotný personál recepce

  • někteří jednotlivci z personálu restaurace málo přivětiví

Personál
5
Služby
7
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Vladimír Dlabola

ostatní, 24.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Ochota personálu

  • Nemožnost dokoupení dalších služeb na místě z důvodu nedostatku kapacit (např.problém s parkováním, když ve voucheru je uváděno, že parkování je možné za poplatek, problém s kapacitami u doprovodných služeb - pedikůra, kosmetika, masáže, ...). Tomu by se dalo předejít již při potvrzené rezervaci upozorněním na to, že další služby je nezbytné rezervovat předem.

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Zdeněk Pfeifer

dospělý pár, 18.8.2016

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Čistota, mimořádná slušnost a ochota nižšho perzonálu v hotelu, spa i restauracích. Krásné prostředí v hotelu a příjemné okolí. Klid.

  • Jednání manažera, sice profesionální, ale velmi studené jednání recepce, chybějící propagační brožury v českém jazyce (prý jsou v tisku).

Personál
5
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Král

rodina se staršími dětmi, 6.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Vstricny personal, skvele prostředí, bazen ve Hvezde, propojeni casti hotelu chodbami, dostupnost pramenu.

  • V pomerne slozitem arealu je nedostatecny orientacni system, ujistovani ze "na to si zvyknete" je nevhodne. Nefungujici vytah 4.7. v dopoledni spicce mj. zpusobil fronty u 2.vytahu a hoste prichazeji na procedury pozde, proc není po cely den zajistena okamzita oprava je zarazejici. Zablokovani aut. dveri vstupu do restaurace bylo dost neprijemne. Stale pretrvava spolecensky nevhodny zlozvyk nastrkat cizi lidi k jednomu stolu.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Alena Pokorna

jednotlivec, 4.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Mohu jen chválit, vše perfektní. 4 denní relax v nádherném prostředí. Služby hotelu na vysoké úrovni. Lázeňské procedury neměly chybu. Úžasný je bazén v hotelu Hvězda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 29.3.2016

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Pěkný hotel, dobré jídlo a vynikající procedury v rámci balíčku, možnost využití římských lázní v hotelu Nové Lázně je perfektní

  • Menší problém s přechodem pobytu Program Minikúra na ubytování hotelového typu - zablokování klíče od pokoje

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Lukas Jackuliak

skupina přátel, 1.1.2016

Schwandorf Německo

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Málo lehadek pri bazenech.. Nevim proč nezakazážete takzvané rezervovaní lehadek??

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Ing. Jan Laurent

jednotlivec, 28.12.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Klid, ticho, pohoda, bazén - velký a opravdu 32° !!

  • Na Štědrý den chyběl kapr a bramborový salát - to bylo nepříjemné a je to vlastně i trapné, protože je to náš národní zvyk. Dva dny z 4 našeho pobytu chyběly na snídani rohlíky nebo housky - a ty milují nejen Češi, ale i cizinci, ne každý chce tmavé a celozrnné pečivo. Snídaňová káva moc kávu nepřipomínala a ke snídani také chybí 100% džusy - světlou výjimkou byly pouze džbány s rajskou šťávou.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Dubravka Jaganjacova

dospělý pár, 20.12.2015

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Евгений

dospělý pár, 20.11.2015

Русский

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 24.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlastimil Bradáč

jednotlivec, 14.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Bohumil Bonczek

dospělý pár, 10.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • - pěkné ubytování - příjemný personál - výhodná lokalita a dostupnost centra včetně hlavních turistických lákadel

  • nemám

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Nikolay

dospělý pár, 11.4.2015

Русский

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Понравилось отношение персонала к отдыхающим, возможность при необходимости вносить изменения в график проведения процедур. Очень понравился бассейн, который позволял с пользой использовать время в плохую погоду.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.