+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Spa Resort Hvězda Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

von 31 Bewertungen

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    91%
  • Preis-Leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen von:
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 18.9.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Hotel Hvězda - všem doporučuji

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Vladimír Krylov

Älteres Paar, 16.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Líbil se mi přátelský a zároveň profesionální přístup personálu od recepce, přes léčebné kůry až po obsluhu v hotelové restauraci. Perfektně připravený pokoj odpovídající 4 hvezdičkám, všude čisto, žádný hluk. Dodržení času a délky jednotlivých procedur. Možnost využití bazénu, Římských lázní a bezpočtu saun o různých teplotách včetně páry v ceně ubytování. Vkusné zařízení hotelových pokojů Nápaditě řešený spojovací koridor mezi jednotlivými lázeňskými komplexy. Velmi chutné jídlo formou rautu v rámci snídaní a večeří. Všeho bylo dostatek včetně bohaté nabídky nápojů. Pobyt vřele doporučuji každému, kdo touží po relaxaci a úniku před pracovním stresem

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 3.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jana Roy

Einzelreisender, 3.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Vstřícnost personálu Množství a kvalita služeb Vyžítí v hotelu i okolí

  • Asi snad jen koberec v pokoji:-) otázka vkusu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 30.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Koudelka

Älteres Paar, 19.6.2017

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Radka Žežulková

Einzelreisender, 24.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Hotel je unikátní tim, že je v podzemí propojen cestou s dalšími čtyřmi lázeňskými budovami. Díky tomu se jednoduše dostanete k ostatním wellness aktivitám.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Dembinski

Einzelreisender, 21.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

Älteres Paar, 16.11.2016

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Prostě se nám u Vás líbí, budeme jezdit i nadále.

  • Nějak mě nic nenapadá.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 3.11.2016

Русский

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Erika Vlčková

Einzelreisender, 31.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %
  • krásná rekonstrukce lázeňského domu Hvězda velký bazén ochotný personál recepce

  • někteří jednotlivci z personálu restaurace málo přivětiví

Personál
5
Služby
7
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Vladimír Dlabola

andere Gruppe, 24.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Ochota personálu

  • Nemožnost dokoupení dalších služeb na místě z důvodu nedostatku kapacit (např.problém s parkováním, když ve voucheru je uváděno, že parkování je možné za poplatek, problém s kapacitami u doprovodných služeb - pedikůra, kosmetika, masáže, ...). Tomu by se dalo předejít již při potvrzené rezervaci upozorněním na to, že další služby je nezbytné rezervovat předem.

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Zdeněk Pfeifer

Älteres Paar, 18.8.2016

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Čistota, mimořádná slušnost a ochota nižšho perzonálu v hotelu, spa i restauracích. Krásné prostředí v hotelu a příjemné okolí. Klid.

  • Jednání manažera, sice profesionální, ale velmi studené jednání recepce, chybějící propagační brožury v českém jazyce (prý jsou v tisku).

Personál
5
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Král

Familie mit älteren Kindern, 6.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Vstricny personal, skvele prostředí, bazen ve Hvezde, propojeni casti hotelu chodbami, dostupnost pramenu.

  • V pomerne slozitem arealu je nedostatecny orientacni system, ujistovani ze "na to si zvyknete" je nevhodne. Nefungujici vytah 4.7. v dopoledni spicce mj. zpusobil fronty u 2.vytahu a hoste prichazeji na procedury pozde, proc není po cely den zajistena okamzita oprava je zarazejici. Zablokovani aut. dveri vstupu do restaurace bylo dost neprijemne. Stale pretrvava spolecensky nevhodny zlozvyk nastrkat cizi lidi k jednomu stolu.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Alena Pokorna

Einzelreisender, 4.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Mohu jen chválit, vše perfektní. 4 denní relax v nádherném prostředí. Služby hotelu na vysoké úrovni. Lázeňské procedury neměly chybu. Úžasný je bazén v hotelu Hvězda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 29.3.2016

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Pěkný hotel, dobré jídlo a vynikající procedury v rámci balíčku, možnost využití římských lázní v hotelu Nové Lázně je perfektní

  • Menší problém s přechodem pobytu Program Minikúra na ubytování hotelového typu - zablokování klíče od pokoje

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Lukas Jackuliak

Gruppe von Freunden, 1.1.2016

Schwandorf Německo

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Málo lehadek pri bazenech.. Nevim proč nezakazážete takzvané rezervovaní lehadek??

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Ing. Jan Laurent

Einzelreisender, 28.12.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Klid, ticho, pohoda, bazén - velký a opravdu 32° !!

  • Na Štědrý den chyběl kapr a bramborový salát - to bylo nepříjemné a je to vlastně i trapné, protože je to náš národní zvyk. Dva dny z 4 našeho pobytu chyběly na snídani rohlíky nebo housky - a ty milují nejen Češi, ale i cizinci, ne každý chce tmavé a celozrnné pečivo. Snídaňová káva moc kávu nepřipomínala a ke snídani také chybí 100% džusy - světlou výjimkou byly pouze džbány s rajskou šťávou.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Dubravka Jaganjacova

Älteres Paar, 20.12.2015

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Евгений

Älteres Paar, 20.11.2015

Русский

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8