+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Spa Resort Hvězda Bewertungen

Hotelbewertung

90%
Perfekt

by 27 reviews

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    89%
  • Komfort

    91%
  • Preis-leistungverhältnis

    87%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 30.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Koudelka

Älteres Paar, 19.6.2017

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Radka Žežulková

Einzelreisende, 24.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Hotel je unikátní tim, že je v podzemí propojen cestou s dalšími čtyřmi lázeňskými budovami. Díky tomu se jednoduše dostanete k ostatním wellness aktivitám.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Dembinski

Einzelreisende, 21.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

Älteres Paar, 16.11.2016

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Prostě se nám u Vás líbí, budeme jezdit i nadále.

  • Nějak mě nic nenapadá.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 3.11.2016

Русский

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Erika Vlčková

Einzelreisende, 31.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %
  • krásná rekonstrukce lázeňského domu Hvězda velký bazén ochotný personál recepce

  • někteří jednotlivci z personálu restaurace málo přivětiví

Personál
5
Služby
7
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Vladimír Dlabola

andere Gruppe, 24.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Ochota personálu

  • Nemožnost dokoupení dalších služeb na místě z důvodu nedostatku kapacit (např.problém s parkováním, když ve voucheru je uváděno, že parkování je možné za poplatek, problém s kapacitami u doprovodných služeb - pedikůra, kosmetika, masáže, ...). Tomu by se dalo předejít již při potvrzené rezervaci upozorněním na to, že další služby je nezbytné rezervovat předem.

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Zdeněk Pfeifer

Älteres Paar, 18.8.2016

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Čistota, mimořádná slušnost a ochota nižšho perzonálu v hotelu, spa i restauracích. Krásné prostředí v hotelu a příjemné okolí. Klid.

  • Jednání manažera, sice profesionální, ale velmi studené jednání recepce, chybějící propagační brožury v českém jazyce (prý jsou v tisku).

Personál
5
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Král

Familie mit Kindern, 6.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Vstricny personal, skvele prostředí, bazen ve Hvezde, propojeni casti hotelu chodbami, dostupnost pramenu.

  • V pomerne slozitem arealu je nedostatecny orientacni system, ujistovani ze "na to si zvyknete" je nevhodne. Nefungujici vytah 4.7. v dopoledni spicce mj. zpusobil fronty u 2.vytahu a hoste prichazeji na procedury pozde, proc není po cely den zajistena okamzita oprava je zarazejici. Zablokovani aut. dveri vstupu do restaurace bylo dost neprijemne. Stale pretrvava spolecensky nevhodny zlozvyk nastrkat cizi lidi k jednomu stolu.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Alena Pokorna

Einzelreisende, 4.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Mohu jen chválit, vše perfektní. 4 denní relax v nádherném prostředí. Služby hotelu na vysoké úrovni. Lázeňské procedury neměly chybu. Úžasný je bazén v hotelu Hvězda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 29.3.2016

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Pěkný hotel, dobré jídlo a vynikající procedury v rámci balíčku, možnost využití římských lázní v hotelu Nové Lázně je perfektní

  • Menší problém s přechodem pobytu Program Minikúra na ubytování hotelového typu - zablokování klíče od pokoje

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Lukas Jackuliak

Gruppe von Freunden, 1.1.2016

Schwandorf Německo

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Málo lehadek pri bazenech.. Nevim proč nezakazážete takzvané rezervovaní lehadek??

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Ing. Jan Laurent

Einzelreisende, 28.12.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Klid, ticho, pohoda, bazén - velký a opravdu 32° !!

  • Na Štědrý den chyběl kapr a bramborový salát - to bylo nepříjemné a je to vlastně i trapné, protože je to náš národní zvyk. Dva dny z 4 našeho pobytu chyběly na snídani rohlíky nebo housky - a ty milují nejen Češi, ale i cizinci, ne každý chce tmavé a celozrnné pečivo. Snídaňová káva moc kávu nepřipomínala a ke snídani také chybí 100% džusy - světlou výjimkou byly pouze džbány s rajskou šťávou.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Dubravka Jaganjacova

Älteres Paar, 20.12.2015

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Евгений

Älteres Paar, 20.11.2015

Русский

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 24.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlastimil Bradáč

Einzelreisende, 14.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Bohumil Bonczek

Älteres Paar, 10.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • - pěkné ubytování - příjemný personál - výhodná lokalita a dostupnost centra včetně hlavních turistických lákadel

  • nemám

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Nikolay

Älteres Paar, 11.4.2015

Русский

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Понравилось отношение персонала к отдыхающим, возможность при необходимости вносить изменения в график проведения процедур. Очень понравился бассейн, который позволял с пользой использовать время в плохую погоду.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.