+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Spa Resort Hvězda Отзывы

рейтинг отеля

90%
идеальный

by 30 reviews

  • Персонал

    90%
  • Чистота

    94%
  • Оборудование

    90%
  • Комфорт

    91%
  • Соотношение цена / качество

    87%
Show reviews written by:
  • Семья с маленькими детьми
  • Молодая пара
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Vladimír Krylov

Пожилые пары, 16.4.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Líbil se mi přátelský a zároveň profesionální přístup personálu od recepce, přes léčebné kůry až po obsluhu v hotelové restauraci. Perfektně připravený pokoj odpovídající 4 hvezdičkám, všude čisto, žádný hluk. Dodržení času a délky jednotlivých procedur. Možnost využití bazénu, Římských lázní a bezpočtu saun o různých teplotách včetně páry v ceně ubytování. Vkusné zařízení hotelových pokojů Nápaditě řešený spojovací koridor mezi jednotlivými lázeňskými komplexy. Velmi chutné jídlo formou rautu v rámci snídaní a večeří. Všeho bylo dostatek včetně bohaté nabídky nápojů. Pobyt vřele doporučuji každému, kdo touží po relaxaci a úniku před pracovním stresem

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 3.4.2018

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jana Roy

одинокий путешественник, 3.1.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Vstřícnost personálu Množství a kvalita služeb Vyžítí v hotelu i okolí

  • Asi snad jen koberec v pokoji:-) otázka vkusu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 30.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Koudelka

Пожилые пары, 19.6.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Radka Žežulková

одинокий путешественник, 24.3.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Hotel je unikátní tim, že je v podzemí propojen cestou s dalšími čtyřmi lázeňskými budovami. Díky tomu se jednoduše dostanete k ostatním wellness aktivitám.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Dembinski

одинокий путешественник, 21.11.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

Пожилые пары, 16.11.2016

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Prostě se nám u Vás líbí, budeme jezdit i nadále.

  • Nějak mě nic nenapadá.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 3.11.2016

Русский

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Erika Vlčková

одинокий путешественник, 31.10.2016

Čeština

  • Overall rating
70 %
  • krásná rekonstrukce lázeňského domu Hvězda velký bazén ochotný personál recepce

  • někteří jednotlivci z personálu restaurace málo přivětiví

Personál
5
Služby
7
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Vladimír Dlabola

Другая группа, 24.10.2016

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Ochota personálu

  • Nemožnost dokoupení dalších služeb na místě z důvodu nedostatku kapacit (např.problém s parkováním, když ve voucheru je uváděno, že parkování je možné za poplatek, problém s kapacitami u doprovodných služeb - pedikůra, kosmetika, masáže, ...). Tomu by se dalo předejít již při potvrzené rezervaci upozorněním na to, že další služby je nezbytné rezervovat předem.

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Zdeněk Pfeifer

Пожилые пары, 18.8.2016

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
90 %
  • Čistota, mimořádná slušnost a ochota nižšho perzonálu v hotelu, spa i restauracích. Krásné prostředí v hotelu a příjemné okolí. Klid.

  • Jednání manažera, sice profesionální, ale velmi studené jednání recepce, chybějící propagační brožury v českém jazyce (prý jsou v tisku).

Personál
5
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Král

Семья со взрослыми детьми, 6.7.2016

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Vstricny personal, skvele prostředí, bazen ve Hvezde, propojeni casti hotelu chodbami, dostupnost pramenu.

  • V pomerne slozitem arealu je nedostatecny orientacni system, ujistovani ze "na to si zvyknete" je nevhodne. Nefungujici vytah 4.7. v dopoledni spicce mj. zpusobil fronty u 2.vytahu a hoste prichazeji na procedury pozde, proc není po cely den zajistena okamzita oprava je zarazejici. Zablokovani aut. dveri vstupu do restaurace bylo dost neprijemne. Stale pretrvava spolecensky nevhodny zlozvyk nastrkat cizi lidi k jednomu stolu.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Alena Pokorna

одинокий путешественник, 4.7.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Mohu jen chválit, vše perfektní. 4 denní relax v nádherném prostředí. Služby hotelu na vysoké úrovni. Lázeňské procedury neměly chybu. Úžasný je bazén v hotelu Hvězda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 29.3.2016

Ústecký kraj

  • Overall rating
92 %
  • Pěkný hotel, dobré jídlo a vynikající procedury v rámci balíčku, možnost využití římských lázní v hotelu Nové Lázně je perfektní

  • Menší problém s přechodem pobytu Program Minikúra na ubytování hotelového typu - zablokování klíče od pokoje

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Lukas Jackuliak

Группы друзей, 1.1.2016

Schwandorf Německo

  • Overall rating
88 %
  • Málo lehadek pri bazenech.. Nevim proč nezakazážete takzvané rezervovaní lehadek??

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Ing. Jan Laurent

одинокий путешественник, 28.12.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Klid, ticho, pohoda, bazén - velký a opravdu 32° !!

  • Na Štědrý den chyběl kapr a bramborový salát - to bylo nepříjemné a je to vlastně i trapné, protože je to náš národní zvyk. Dva dny z 4 našeho pobytu chyběly na snídani rohlíky nebo housky - a ty milují nejen Češi, ale i cizinci, ne každý chce tmavé a celozrnné pečivo. Snídaňová káva moc kávu nepřipomínala a ke snídani také chybí 100% džusy - světlou výjimkou byly pouze džbány s rajskou šťávou.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Dubravka Jaganjacova

Пожилые пары, 20.12.2015

Česká republika

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Евгений

Пожилые пары, 20.11.2015

Русский

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 24.10.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10